Persondatapolitik

Når du besøger og benytter dig af de services, som udbydes fra hjemmesiden under domænet Roskildeskadecenter.dk, vil vi behandle en række personoplysninger om dig.
Denne Persondatapolitik har til formål at informere dig om dine rettigheder i den forbindelse.

    1. Denne Persondatapolitik er udarbejdet og gældende for:
      Roskilde Auto og Skadecenter
      Københavnsvej 150
      4000 Roskilde
      CVR-nr.: 29416486
      E-mail: mail@roskildeskadecenter.dk
      (herefter benævnt "Selskabet").
    2. Persondatapolitikkens formål er at informere om, hvordan Selskabet behandler oplysninger, som kan henføres til en bestemt person, herunder ved indsamling, registrering, systematisering, opbevaring, brug, videregivelse m.v.
    3. Persondatapolitikken omfatter den behandling af personoplysninger, som Selskabet foretager, når en person besøger hjemmesiden under domænenavnet roskildeskadecenter.dk, og/eller når en person rekvirerer og benytter sig af de varer, services og ydelser, som er knyttet hertil, eller udbydes herfra.
    4. Enhver person, som rekvirerer specifikke varer, services og/eller ydelser fra hjemmesiden under roskildeskadecenter.dk, vil som betingelse herfor skulle acceptere denne Persondatapolitik. Det er derfor et krav, at du er over 18 år.
    1. Denne Persondatapolitik gælder for de personoplysninger, som kan henføres til en bestemt person, og som er indsamlet fra hjemmesiden under domænenavnet roskildeskadecenter.dk (herefter benævnt "Personoplysninger").
    1. Selskabet har brug for at behandle Personoplysninger for at kunne drive sin virksomhed, herunder for at indgå aftaler med kunder eller levere services og varer til kunder, samt andre rekvirenter heraf.
    2. Herudover har Selskabet brug for at behandle Personoplysninger for at gøre virksomheden bedre, herunder til Selskabets markedsføring og kommunikation, samt til administrative og tekniske formål.
    3. Endvidere kan oplysningerne bruges til at udarbejde statistik om brugerne på sitet og antallet af modtagere af nyhedsbreve.
    4. Selskabet behandler og indsamler ikke personfølsomme oplysninger.
    5. Selskabet behandler alle Personoplysninger fortroligt.
    6. Personoplysninger behandles generelt ikke af Selskabet i videre omfang, end hvad der er nødvendigt.
    1. Selskabet videregiver ikke Personoplysninger til tredjemand - udover hvad der følger af lovgivningen eller denne Persondatapolitik.
    2. Selskabet har ret til at videregive Personoplysninger til tredjemænd i følgende tilfælde, idet disse tredjemænd dog ikke må behandle Personoplysninger i videre omfang, end hvad der er accepteret i denne Persondatapolitik:
      1. Såfremt det er nødvendigt for, at Selskabet kan levere den vare, service, ydelse eller tjeneste, som der er anmodet om;
      2. Såfremt Selskabet skal reagere på stævninger, retsordrer eller andre retslige skridt;
      3. Såfremt Selskabet opdager, at kundens handlinger er i strid med Selskabets vilkår og/eller den til enhver tid gældende lovgivning;
      4. Såfremt Selskabet ønsker at få tredjemand til at udarbejde en generel markedsundersøgelser og/eller foretagelse af kundeopdelinger; og
      5. Såfremt det sker i forbindelse med en hel eller delvis overdragelse af Selskabets virksomhed.
    1. Personoplysninger bliver slettet eller ændret, såfremt personen, hvortil oplysninger kan henføres, anmoder Selskabet herom.
    2. Man kan henvende sig til Roskilde Auto & Skadecenter, Københavnsvej 150, 4000 Roskilde. Mail@roskildeskadecenter.dk
    3. Kundens Personoplysninger vil automatisk blive slettet, når det ikke længere er nødvendigt at behandle disse.
    1. Ønsker en person at få indsigt i de Personoplysninger, som Selskabet behandler om personen, kan oplysningerne indhentes ved henvendelse til: Roskilde Auto & Skadecenter, Københavnsvej 150, 4000 Roskilde. Mail@roskildeskadecenter.dk
    1. Selskabets hjemmeside under domænet indeholder tredje-partskomponenter som for eksempel "Facebook Anbefal", "Facebook synes godt om", "Google" eller "Twitter". Disse tredjepartskomponenter bevirker, at indehaveren af tredjepartskomponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om den besøgende, browser, IP-adresse og hvilke sider den besøgende undersøger på .
    2. Er en besøgende samtidig med sit besøg på hjemmesiden under domænet eksempelvis samtidig logget på for eksempel Facebook eller Google, er det muligt for Facebook/Google at henføre data fra den besøgende til dennes profil.
    3. Den behandling, som indehaveren af tredjepartskomponenten foretager af de nævnte oplysninger, ligger uden for Selskabets kontrol og er udelukkende underlagt forholdet mellem den besøgende og indehaveren af tredjepartskomponenten.
    1. Den til enhver tid gældende Persondatapolitik kan findes på hjemmesiden under domænet roskildeskadecenter.dk.
    2. Såfremt denne Persondatapolitik bliver ændret, vil enhver person, som Selskabet behandler oplysninger om i henhold til denne Personpolitik, blive informeret på den e-mailadresse, som Selskabet har registreret en person under. Der vil i den forbindelse blive givet den registrerede mulighed for at gøre indsigelser mod ændringen, samt mulighed for at acceptere disse ændringer.
    1. Login-passwords opbevares krypteret, mens alle øvrige oplysninger opbevares ukrypteret i Selskabets database.
    2. Selskabet har truffet de i henhold til Persondataloven nødvendige tekniske foranstaltninger, som beskytter Personoplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, brug eller sletning.

Københavnsvej 150
4000 Roskilde

Du er velkommen til at ringe
Tlf.: 2532 7000

Man. - Fre.
7:30 - 16:30

Kontaktinfo
  • Københavnsvej 150
  • 4000 Roskilde
  • 25 32 70 00
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Betingelser
Besøg os på facebook
Åbningstider
  • Mandag: 7:30 - 16:30
  • Tirsdag: 7:30 - 16:30
  • Onsdag: 7:30 - 16:30
  • Torsdag: 7:30 - 16:30
  • Fredag: 7:30 - 16:30
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: Lukket

Please publish modules in offcanvas position.